?

ParexLanko is al meer dan 30 jaar in Frankrijk met 6 productielocaties en met 67 productielocaties over de hele wereld de toonaangevende specialist in de ontwikkeling en productie van gevelisolatiesystemen, stucmortels, lijmtortels en betonreparatiemortels voor de restauratie, en renovatie en nieuwbouw.

ParexLanko stucproducten worden veelvuldig toegepast in de restauratie,renovatie en nieuwbouw projecten, waar een sierende en duurzame gevelafwerking dient te worden aangebracht. Door de specifieke natuurlijke samenstelling op basis van lucht-en of hydraulische kalk zijn deze producten met een zeer lage elasticiteitsmodules bij uitstek geschikt voor historische ondergronden en monumentale gebouwen. Voor de nieuwbouw zijn naast de producten op basis van lucht-en/of hydraulische kalk ook producten op basis van kalk/cement beschikbaar. Een groot bijkomend voordeel is, dat de samenstelling van deze mortels het toelaat om alles vers in vers af te werken.
Hierdoor verloopt het stucproces een stuk sneller. Bovendien worden de materialen aangepast aan het klimaat waar ze verwerkt worden en beschikken veelas over een internationaal groen label.

Binnen het Parex/Lanko programma hebben we mortels voor de gevels, plintmortels en mortels voor kelderafdichting. Ook hebben we een saneerpleister wit en grijs op basis van luchtkalk. De gevelmortels en de mortels voor de restauratie zijn bijna allemaal verkrijgbaar in 48 natuurlijke standaard kleuren. Ook de mortels voor het trekken van lijsten en afgieten van beelden zijn in deze kleuren verkrijgbaar.

Doordat men geen droogtijd tussen de verschillende lagen in acht hoeft te nemen kunt u gewoon doorgaan met de werkzaamheden en zo kan er flinke kosten worden bespaart op steigerkosten enz.

Wij hebben diverse materialen op voorraad staan die  particulieren en bedrijven bij ons kan komen afhalen. Uiteraard kunnen wij dit ook bij u op de bouwplaats of magazijn bezorgen.

Wilt u meer informatie over deze producten neem dan gerust contact met ons op.