Wij kunnen u een alles onder 1 dak totaal afbouw pakket leveren.
U kunt bij ons ook vrijblijvende offerte’s aanvragen voor de volgende afbouw werkzaamheden

Gevelisolatie
Huizen die dateren van voor 1980 lopen groot risico warmte te verliezen en meer hinder te hebben van geluidsoverlast door een gebrekkige of afwezige isolatie. Door de gevel alsnog te isoleren, kan een behoorlijke energiebesparing worden bereikt. En wat misschien veel belangrijker is: warmte wordt beter binnen de muren gehouden en geluidsoverlast is aanzienlijk verminderd. Dat levert gelijk een hoop meer wooncomfort op, waar u eigenlijk geen cent aan betaalt. Door de energiebesparing verdient u na verloop van tijd de investering immers vanzelf weer terug. Er worden PU piepschuim platen tegen de gevel aangeplakt en dan word de gevel afgewerkt met gaas om scheurvorming tegen te gaan. Daarna word het geheel afgewerkt met een sierpleister of pleisterlaag.

Restauratie
Een specialiteit van onze vakmensen is het restaureren van plafonds, muren, buitengevel restauratie en klassieke decoraties in voornamelijk monumentale panden. Wij restaureren ornamenten, rozetten, lambriseringen, lijsten, haarden, gevels, zuilen en nog veel meer. Bij een restauratie voeren wij uiteraard ook reparaties uit, zoals scheuren in het
plafond en loslatend pleisterwerk.

Sierpleisterwerk
Hieronder wordt verstaan wandafwerking zoals spachtelputz (1,2 en 3mm), barokpleister, granol en structuurpleister. Deze verschillende soorten wandafwerking kunnen in bijna iedere gewenste kleur worden aangebracht. Sierpleisterwerk is onderhoudsvriendelijk en stootvast en heeft een decoratieve uitstraling.

Spackspuitwerk
Spack is een veelgebruikte spuitpleister die op vrijwel iedere wand of plafond toepasbaar is mits de ondergrond er vlak bij staat !Het geeft een ‘spikkelige’ structuur en met zijn snelle verwerking is het een voordelige en veel toegepaste standaardmethode om wanden en plafonds af te werken in de kleur naar keuze! Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om bepaalde soorten Spachtelputz met een spuit aan te brengen. Spachtelputz geeft een rustieke korrelstructuur, waarbij de korreldikte naar wens afgestemd kan worden. Het is verkrijgbaar in vele kleuren en het is wat elastischer dan Spack. Daardoor is het minder gevoelig voor scheurtjes in de wand.

Airless spuitwerk
Wilt u uw na het stucen uw wanden of plafonds gespoten hebben met verf. Dan kunnen wij dat voor uw verzorgen met een airless spuit. Een gladdere afwerking als dat is niet mogelijk.
Wij plakken alles af met speciale afplakmaterialen zodat alles netjes schoon blijft en ruimen daarna alles weer op zodat uw met een schoon huis of pand achterblijft. Dit kan uiteraard ook in alle kleuren.

 

Bij plaatsing van meerdere orders binnen eenzelfde project is het mogelijk om een aantrekkelijke factuurkorting te krijgen. Vraagt u wel even naar de voorwaarden? Klik voor offerteformulier